Co polecacie... - czyli pytania i odpowiedzi

Tutaj zadajemy pytania typu " co polecacie na..." Jadę w góry i co zabrać"

Re: Co polecacie... - czyli pytania i odpowiedzi

Postprzez Melo 18 lut 2010, 14:29

Ehhh, ja potrzebuje czegoÅ› co mozna bedzie zmiesszac z 2 browarami, tak by nie bylo efektow ubocznych, wiec powiedzcie ktore z w/w dopalaczy mozna mieszac (o ile w ogole ktores mozna) :D
Melo

Punkty reputacji: 0

google adsense
Google

Postprzez MisterFister 18 lut 2010, 19:41

To co pisałem, więcej info masz w tematach o tym i miksach
MisterFister

Postprzez A.K. 23 lut 2010, 19:14

Zielsko można mieszać z alko, ale w odpowiedniej proporcji, moim zdaniem maks 3-4 piwka, żeby stan upojenia nie był mocniejszy niż upalenia ;)
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez jacekk777 25 lut 2010, 22:58

Takie jeszcze pytanko. Za waszymi namowami zaopatrzyłem sie w Madmaxa i amphibię v3. Fajne są ale poradzcie mi, madmax jest super ale trwa krótko (2godz) a amphibia fajna ale jakby na mnie trochę za słaba. Powiedzcie czym jedno i drugie można wzmocnić i przedłużyć? Wciągnąc może? A może jakiś red bull? Dodam jeszcze że jakieś 4 godziny po amphibi poszedłem spać wbrew temu co pisaliście :mrgreen:
jacekk777

Postprzez HihU 25 lut 2010, 22:59

Jax/Doves/Red doves.

Oczywiście mieszasz na własną odpowiedzialność ;)
Red doves z całej ekipy ma najrkrótsze działanie
"Wszystko jest truciznÄ… i nic nie jest truciznÄ…, dawka stanowi truciznÄ™.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
HihU

Administrator

Wyniki: 5
gg: na życzenie
Punkty reputacji: 7

Postprzez jacekk777 25 lut 2010, 23:10

Dzięki:) A obojętnie wziąźć? Wciągnąć czy inaczej?
jacekk777

Postprzez HihU 25 lut 2010, 23:23

Ja preferuje zawsze w nos, ale jax chyba się do tego średnio nadaje ;)
HihU

Administrator

Postprzez A.K. 26 lut 2010, 16:35

Red doves ma najdłuższe działanie, poczytaj tylko na forum, to bardzo mocne pille, wiele osób po pół bierze nawet...

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

A.K.

ÜberMOD

Postprzez HihU 06 mar 2010, 00:41

Lukasch mocne pobudzające, ale euforyczne jest dość krótkie.
A mi starczyło nawet 1/3 w nos żeby się zajebiście bawić.
HihU

Administrator

Postprzez A.K. 09 mar 2010, 18:15

Pixów jest wiele, a kasy i czasu na eksperymenty ze wszystkimi brak, tak więc...

Waga: 74
Doświadczenie: w opisie

Szukam pilli, euforia i empatia przede wszystkim, i najważniejsze, nie ma być problemów ze snem! Może wiele wymagam ale... coś pewnie znajdziecie :D Cena nie gra roli ;) Czas trwania... max kilka godz.

A.K.

ÜberMOD

Postprzez Matt 09 mar 2010, 23:06

widzialem jak ostatnio spodobal Ci sie maksiu, co do problemow ze snem - masz sporo tych swoich szamanskich ziolek, wiec problemu nie powinno byc ;)
Ze swojego doswiadczenia moge polecic Ci amphibie v3, sprobuj, a sam sie przekonasz ;)
Matt

Postprzez A.K. 09 mar 2010, 23:17

Ammph*** znam dobrze, nie szukam stymulacji speeda. Co myślycie o takich pillach, może podam o co chodzi : Doves, Summer Daze, Jax, Ministry - jak one wypadają?

A.K.

ÜberMOD

Postprzez Matt 09 mar 2010, 23:19

Amph wbrew pozorom wcale nie speeduje tak bardzo. Euforia przynajmniej przez pierwsze 1,5 - 2 godziny przebija ta maksiowa, przynajmniej w moim przypadku. Jezeli chodzi o Dovesy - sa slabsze, delikatna euforia - mozliwe, ze w polaczeniu z "szamanskimi ziolkami" uda Ci sie wycisnac z nich cos wiecej ;)
Ze wszystkich produktow, ktore wymieniles, dla mnie najbardziej ciekawe przedstawia sie Ministry, jak zdobede wieksza ilosc "wolnej" kaski, to przetestuje wlasnie Ministry
Matt

Postprzez Cichy Bob 15 mar 2010, 19:58

Doświadczenie: ogromne, nie będę się rozpisywał.

Wymagania co do produktu:
Poszukuję odpowiedniego produktu do mego miksu. Obowiązkowo produkt ten powinien zadziałać wciągany, gdyż ta forma podania mnie interesuje (poszukuję czegoś do miksu z opio, nie chcę się bawić w wyliczanie kiedy i co mam zarzucić - gdy wejdzie opioid wciągam kreskę ;) ). Jeśli chodzi o działanie, oczekuję czegoś euforycznego, w stylu KOKO czy Charge + (mimo, iż ten drugi ma o wiele bardziej subtelne działanie). Myślałem także nad amph-i-biami v3, ale w końcu postanowiłem spytać tutaj. Stymulacja, jeśli jest mała, może być.
Co polecacie?

Dodam jeszcze, że zależy mi na "opłacalności" produktu, stąd myśl nad amph-i-biami zamiast KOKO ;)
"Uwolnijmy się od przeszłości tak szybko, jak to możliwe.
Resztę życia spędzimy bowiem w przyszłości."

http://forum-dopalacze.com/zakon-jedyne ... -t909.html - kolekcjonowałeś?! Napisz coś ciekawego %-)
"Kaleidoscopic colours
Psychotropic sounds
Geometric hallucinations
The answer will be found!"
Cichy Bob

ÜberMOD

Wyniki: 1
Punkty reputacji: 143

Postprzez Matt 15 mar 2010, 20:03

Heh, Bobie, co jak co, ale Ty jestes przeciez specjalista jezeli chodzi o wciaganie. Metylon / mefedron brales pod uwage? Jezeli nie one, to (zastrzegam, ze z "oplacalnoscia" ten pomysl ma malo wspolnego :P ) polecilbym The Ministry badz MaD MAxa (tansza alternatywa dla Ministry, ale moze byc problem z wciaganiem proszku z maksia).
Jezeli chodzi o amph-i-bie v3 to chyba troszke za mocna stymulacje bys otrzymal w porownaniu z oczekiwaniami.
Matt

Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pytania i odpowiedzi!

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości