moja kolekcja

Chcesz się pochwalić swoją kolekcją? Zrób to tutaj!

moja kolekcja

Postprzez Matt 15 lut 2010, 19:55

A tu taka moja mala kolekcyjka, co prawda brakuje paru eksponatow, ktore zaginely w akcji m.in. : stary smoke 3g, Genie 3g, Spice Gold 3g, Taifun Blackberry 3g, Almost Spring 3g (tak, jeszcze stare 3gramowe opakowanie), Red Doves
Co prawda zdjecie bylo robione niskiej jakosci telefonem komorkowym, ale mysle ze nie bedzie trudnosci w odroznieniu eksponatow kolekcjonerskich
Obrazek
Matt

google adsense
Google

Re: moja kolekcja

Postprzez lsk 09 mar 2010, 00:19

Widzę, że lubisz zwierzątka.. żabki, pieski, smoki no i wspomniane gołąbki, które się gdzieś zapodziały :D
Ładna kolekcja, gratuluję %-)
Dziękuję, dobranoc.
"Kiedy już otrzymasz wiadomość, odłóż słuchawkę"
lsk

Punkty reputacji: 52

Re: moja kolekcja

Postprzez A.K. 09 mar 2010, 01:19

Szczególnie mą uwagę zwrócił genialny max, MaDMAx, niesamowite pille, pozwalające wzleciec ponad naturalny stan radości i szczęścia, chill niesamowity i niesamowice kreatywne myślenie.... ładna kolekcja, uzupełniaj dalej ;)
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl

Powrót do Kolekcje