Ivory 0,2g

Tutaj znajdziesz sole, napoje i produkty spożywcze. Ivory, Charge+, Gonzales, Escobar i inne proszki.

Re: Ivory 0,2g

Postprzez Runner 03 mar 2010, 16:28

Wszystko jest możliwe. Ivory według większości to dosyc mocny produkt kolekcjonerski :)
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Runner

Administrator

Punkty reputacji: 7

google adsense
Google

Postprzez JackHerrer 22 maja 2010, 15:16

Ivory jest kozak, napoczatku zastanawialo mnie czu tylko 0,2 i zero 5 opakowania, ale w sumie z opakowaniem 3 g to polynac mozna tylko w dol :D Ale jest konkret, znieczula jazwe jak prawdizwa kolumbijka...
JackHerrer

Postprzez Matt 22 maja 2010, 15:20

JackHerrer napisał(a):Ivory jest kozak, napoczatku zastanawialo mnie czu tylko 0,2 i zero 5 opakowania, ale w sumie z opakowaniem 3 g to polynac mozna tylko w dol :D Ale jest konkret, znieczula jazwe jak prawdizwa kolumbijka...

I znowu proszę tłumacza na salę.....
Jakie opakowanie 3 g?
Matt

Postprzez JackHerrer 22 maja 2010, 15:28

przyjedz do Norwegiii to Ci zalatwie tlumacza a poki co.. ucz sie do matury !
JackHerrer

Postprzez Matt 22 maja 2010, 15:30

Pomijając Twoje zaczepki słowno-intelektualne, i brak poszanowania języka polskiego, odpowiesz na zadane pytanie?
Matt

Postprzez Bal1001ejmaski 22 maja 2010, 15:32

Ocho czyżby kolejny pan, który lubi pouczać innych i ustawiać każdego na swoim miejscu? Z resztą punkty reputacji dużo świadczą o użytkowniku ^^ Mnie też ta paczka 3G bardzo zastanowiła.
..:: I am The One from Happy Malkavian Family ::..
Bal1001ejmaski

gg: spytaj amigo
Punkty reputacji: 32

Postprzez JackHerrer 22 maja 2010, 15:35

ja pouczam innych ? stoje we wlasciwym miejscu i wali mnie co se soba robi reszta... napisalem ze zastanawialo mnie czmu paczki sa male i po stestowaniu rozumiem ze gdyby byly paczki Ajwory po 3g to byla by BOMBA
JackHerrer

Postprzez testerX 24 maja 2010, 17:05

JackHerrer no ja skojarzyłem o co Ci chodzi :P
Myślę tak samo. Jakby były większe paczki to mogło by to być zgubne dla nas.
Znieczula faktycznie konkretnie, ale moim zdaniem jest on bardziej energy niż euphoric. Nawet za bardzo energy bym powiedział :D
testerX

Punkty reputacji: 0

Postprzez A.K. 24 maja 2010, 17:48

Ivory to tylko energia, euforią bym tego stanu nie nazwał (porównując do innych proszków), jest słaba i ledwo wyczuwalny. Bardziej człowiek jest po prostu zadowolony, że ma energię niż że życie jest piękne ;)
Jakby nie było był mój pierwszy na prawdę mocny proszek jaki testowałem :D
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez JackHerrer 04 cze 2010, 00:40

Davajcie i 5g Ivorego! 0,2 jest jak kot naplakal, czyli dla amatorow, cienkich bolkow i tlustych panien :brawo:
a Tak powarznie, to nieodnotowalem kolatania wikszego niz przy joggingu, jedynie bezsennosc gdzie tylko alkohol poki co mysle moze przebic ta besennosc, albo ...wiecej chemii - ale to juz dla zawodowych komputerowcow, niedla mnie %-)
JackHerrer

Postprzez lordb 17 cze 2010, 10:42

Czy Ivory i Charge + jest tak ciężki jak BZP czy inny szajs?

Źrenice rozszerzone do granic? Jakieś objawy somatyczne kołatanie serca?

Można go porównać z Meetz`ami?

Pod względem psychicznym nie wywołuje uczucia niepokoju i lęku?

Sorry za tyle pytań ale dawno temu miałem doświadczenia z e-pep`ami na bzp i nie chciał bym powtórzyć tego dramatu.
lordb

Postprzez JackHerrer 17 cze 2010, 11:24

Nie wiem ,jak ciężkie było BZP, ale Ivory to bajka jeśli chodzi o stymulanty, ''wyczytałem'' ze wchodzi na serducho, jednak z mojego doświadczenia, powiem, ze nie odnotowałem nawet najmniejszej negatywnej jazdy, jeden z lepszych stymulantów, a jeśli naprawdę się obawiasz o serduszko, kup guaranę, kofeinę albo efydryne...
JackHerrer

Postprzez pablo721 18 cze 2010, 09:19

witam, nigdy nie brałem tych legalnych proszków, podobno ten ivory jest podobny do normalnej amfetaminy. Mógł by ktoś mi to porównać do zwykłej amfetaminy? Chodzi mi działanie czas działania i zjazd.
pablo721

Postprzez telos 18 cze 2010, 11:08

probowalem pare razy:

1.Faza gorsza (o wiele slabsza) niz po wladku
2. Zjazd wiekszy niz po wladku

NIE POLECAM
telos

Ostrzeżenia: 1
Punkty reputacji: -3

Postprzez JackHerrer 18 cze 2010, 12:12

pablo721 napisał(a):witam, nigdy nie brałem tych legalnych proszków, podobno ten ivory jest podobny do normalnej amfetaminy. Mógł by ktoś mi to porównać do zwykłej amfetaminy? Chodzi mi działanie czas działania i zjazd.

możesz spróbować opakowanie 0,2 podzielić na 3, i skolekcjonowawszy w odstępach, choć już pierwszy pas startowy winien starczyć na 2- 4 godziny, po takiej ilości serce zaśpiewa!

Zjazdu po takiej ilosci nie bedzie, nie zpaomnilj czegos przedtem zjesc cos ciepłego! w momencie gdy puszcza, albo już nie chcesz fazy, walnij warkę strong (może dwie, trzy zależnie od nieogarnięcia,choc to przypadek ekstremalnie rzadki) i dopal czymś. Niezaponinaj o uzupełnianiu płynów w organizmie oraz gumie do żucia- bardzo przydatne ;)
JackHerrer

Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości