Ivory 0,2g
Re: Ivory 0,2g
Wszystko jest możliwe. Ivory według większości to dosyc mocny produkt kolekcjonerski 

Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
-

Runner 
- Punkty reputacji: 7

Ivory jest kozak, napoczatku zastanawialo mnie czu tylko 0,2 i zero 5 opakowania, ale w sumie z opakowaniem 3 g to polynac mozna tylko w dol
Ale jest konkret, znieczula jazwe jak prawdizwa kolumbijka...
Ale jest konkret, znieczula jazwe jak prawdizwa kolumbijka...- JackHerrer
JackHerrer napisał(a):Ivory jest kozak, napoczatku zastanawialo mnie czu tylko 0,2 i zero 5 opakowania, ale w sumie z opakowaniem 3 g to polynac mozna tylko w dolAle jest konkret, znieczula jazwe jak prawdizwa kolumbijka...
I znowu proszę tłumacza na salę.....
Jakie opakowanie 3 g?
- Matt
przyjedz do Norwegiii to Ci zalatwie tlumacza a poki co.. ucz sie do matury !
- JackHerrer
Pomijając Twoje zaczepki słowno-intelektualne, i brak poszanowania języka polskiego, odpowiesz na zadane pytanie?
- Matt
Ocho czyżby kolejny pan, który lubi pouczać innych i ustawiać każdego na swoim miejscu? Z resztą punkty reputacji dużo świadczą o użytkowniku
Mnie też ta paczka 3G bardzo zastanowiła.
Mnie też ta paczka 3G bardzo zastanowiła...:: I am The One from Happy Malkavian Family ::..
-

Bal1001ejmaski - Posty: 143
- gg: spytaj amigo
- Punkty reputacji: 32

ja pouczam innych ? stoje we wlasciwym miejscu i wali mnie co se soba robi reszta... napisalem ze zastanawialo mnie czmu paczki sa male i po stestowaniu rozumiem ze gdyby byly paczki Ajwory po 3g to byla by BOMBA
- JackHerrer
JackHerrer no ja skojarzyłem o co Ci chodzi 
Myślę tak samo. Jakby były większe paczki to mogło by to być zgubne dla nas.
Znieczula faktycznie konkretnie, ale moim zdaniem jest on bardziej energy niż euphoric. Nawet za bardzo energy bym powiedział

Myślę tak samo. Jakby były większe paczki to mogło by to być zgubne dla nas.
Znieczula faktycznie konkretnie, ale moim zdaniem jest on bardziej energy niż euphoric. Nawet za bardzo energy bym powiedział

- testerX
- Punkty reputacji: 0

Ivory to tylko energia, euforią bym tego stanu nie nazwał (porównując do innych proszków), jest słaba i ledwo wyczuwalny. Bardziej człowiek jest po prostu zadowolony, że ma energię niż że życie jest piękne
Jakby nie było był mój pierwszy na prawdę mocny proszek jaki testowałem
Jakby nie było był mój pierwszy na prawdę mocny proszek jaki testowałem

"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."
W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron
"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron
"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
-

A.K. 
- gg: *******
- Punkty reputacji: 192

Davajcie i 5g Ivorego! 0,2 jest jak kot naplakal, czyli dla amatorow, cienkich bolkow i tlustych panien
a Tak powarznie, to nieodnotowalem kolatania wikszego niz przy joggingu, jedynie bezsennosc gdzie tylko alkohol poki co mysle moze przebic ta besennosc, albo ...wiecej chemii - ale to juz dla zawodowych komputerowcow, niedla mnie
a Tak powarznie, to nieodnotowalem kolatania wikszego niz przy joggingu, jedynie bezsennosc gdzie tylko alkohol poki co mysle moze przebic ta besennosc, albo ...wiecej chemii - ale to juz dla zawodowych komputerowcow, niedla mnie

- JackHerrer
Czy Ivory i Charge + jest tak ciężki jak BZP czy inny szajs?
Źrenice rozszerzone do granic? Jakieś objawy somatyczne kołatanie serca?
Można go porównać z Meetz`ami?
Pod względem psychicznym nie wywołuje uczucia niepokoju i lęku?
Sorry za tyle pytań ale dawno temu miałem doświadczenia z e-pep`ami na bzp i nie chciał bym powtórzyć tego dramatu.
Źrenice rozszerzone do granic? Jakieś objawy somatyczne kołatanie serca?
Można go porównać z Meetz`ami?
Pod względem psychicznym nie wywołuje uczucia niepokoju i lęku?
Sorry za tyle pytań ale dawno temu miałem doświadczenia z e-pep`ami na bzp i nie chciał bym powtórzyć tego dramatu.
- lordb

Nie wiem ,jak ciężkie było BZP, ale Ivory to bajka jeśli chodzi o stymulanty, ''wyczytałem'' ze wchodzi na serducho, jednak z mojego doświadczenia, powiem, ze nie odnotowałem nawet najmniejszej negatywnej jazdy, jeden z lepszych stymulantów, a jeśli naprawdę się obawiasz o serduszko, kup guaranę, kofeinę albo efydryne...
- JackHerrer
witam, nigdy nie brałem tych legalnych proszków, podobno ten ivory jest podobny do normalnej amfetaminy. Mógł by ktoś mi to porównać do zwykłej amfetaminy? Chodzi mi działanie czas działania i zjazd.
- pablo721

probowalem pare razy:
1.Faza gorsza (o wiele slabsza) niz po wladku
2. Zjazd wiekszy niz po wladku
NIE POLECAM
1.Faza gorsza (o wiele slabsza) niz po wladku
2. Zjazd wiekszy niz po wladku
NIE POLECAM
- telos
- Ostrzeżenia: 1
- Punkty reputacji: -3

pablo721 napisał(a):witam, nigdy nie brałem tych legalnych proszków, podobno ten ivory jest podobny do normalnej amfetaminy. Mógł by ktoś mi to porównać do zwykłej amfetaminy? Chodzi mi działanie czas działania i zjazd.
możesz spróbować opakowanie 0,2 podzielić na 3, i skolekcjonowawszy w odstępach, choć już pierwszy pas startowy winien starczyć na 2- 4 godziny, po takiej ilości serce zaśpiewa!
Zjazdu po takiej ilosci nie bedzie, nie zpaomnilj czegos przedtem zjesc cos ciepłego! w momencie gdy puszcza, albo już nie chcesz fazy, walnij warkę strong (może dwie, trzy zależnie od nieogarnięcia,choc to przypadek ekstremalnie rzadki) i dopal czymś. Niezaponinaj o uzupełnianiu płynów w organizmie oraz gumie do żucia- bardzo przydatne

- JackHerrer
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Nowości