Zestawy do soli.

Lufki, bongosy, młynki, gadżety. Akcesoria pomocne przy kolekcjonowaniu dopalaczy.

Zestawy do soli.

Postprzez Konrad 03 mar 2010, 12:26

Już od dawna czytam i śledzę to forum ale dopiero teraz zdecydowałem się na nim napisać. Witam więc serdecznie wszystkich forumowiczów :) ! Interesuje mnie czy używacie różnych zestawów Sniff do "kolekcjonowania" soli/proszków, na przykład takich jakie oferuje sklep 'Dopalacze' (min.: Mini, Gold, Agat) czy tworzycie odpowiednie akcesoria we własnym zakresie? Ja dość dawno temu kupiłem i używam do dziś 'Zestaw Gold KIT005' i jestem z niego zadowolony ale również dodatkowo, zależnie od potrzeby i okoliczności, stosuję samodzielnie zrobione przyrządy (np.: podstawka, snorter).
Konrad

Punkty reputacji: 0

google adsense
Google

Re: Zestawy do soli.

Postprzez A.K. 03 mar 2010, 13:07

A tam, nie wiem po co to... chyba tylko dla często niuchających ;) Jak się okazyjnie niucha to nie ma nic lepszego niż karta/dowód osobisty - szybko, zgrabnie i oldschoolowo :D

Ponad to ceny są raczej niezachęcające.
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez serenek 03 mar 2010, 14:13

Fajny gadżet jak ktoś nie ma co zrobić z kasą :P ale ja osobiście preferuje dowodzik i szkiełko :D to wystarczy :P
Niech nam pozwolą nadal świecić, jak te gwiazdy.
serenek

Punkty reputacji: 2

Postprzez Matt 03 mar 2010, 15:47

nozyk rozkladany (ostrze 1,2 cala dl), szklany stolik(w domu), karta/dowod (jak nie ma zadnej powierzchni plaskiej) + zwinieta jednodolarowka do wciagania :)
Matt

Postprzez A.K. 03 mar 2010, 16:04

Jednodolarówka... ja tam wolę nasze, tradycyjne, patriotyczne, polskie 10 zł :D Ale jak jestem w domu korzystam z własnej rureczki - taśma na paragony jest zawinięta właśnie na takie plastikowe rureczki, fajnie leci i szybko, bo dość duża średnica wlotu ;)

Edit 27 marzec, 20:25
W związku z zainteresowaniem mefem, takie "cuś" mi wpadło w oko - http://www.dopalacze.com/snuffer-froter ... t/757.html - przyznam, że zarąbisty gadżet, ale... za taką cenę niestety narazie odpada... :(

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

A.K.

ÜberMOD

Postprzez sebastian43210 14 kwi 2010, 16:19

ja używam tylko banknotu 100dol:)
sebastian43210

Punkty reputacji: -37

Postprzez Magus 03 cze 2010, 10:20

Siemka

Ja tam kartą dziele, na twardej powierzchnii (książka np) lub cos co jest pod ręką. A za rurke służy mi kawałek słomki :) rzecz jasna tej grubszej.

Pozdr
Magus

Punkty reputacji: 14

Postprzez A.K. 03 cze 2010, 12:17

Od siebie dodam, że czasami, gdy zależy mi na szybkości snifu i mocnym wejściue używam "naboju", to mój patent* ;) Obciąłem jeden koniec zatyczki do długopisu żeby był wylot, następnie odpowiednie "wyszlifowałem oba końce aby były równe. I teraz sniff... zatykam palcem jeden koniec i wsypuje do środka sól. Przykładam do nosa otwartą część i w tym momencie robię lekki prześwit palcem i szybki niuch :D Polecam :D

* Właściwie jest to patent indian Mayoruna z terenów puszczy amazońskiej, z tym że oni używają 50-60 centymetrowych dmuchawek drewnianych i jeden drugiemu wdmuchuje do nosa specjalny tytoń/tabake. Ot, taka ciekawostka :D

A.K.

ÜberMOD

Postprzez Cichy Bob 03 cze 2010, 12:24

Tabakę zawierającą parę ciekawych tryptamin, tak się tylko dotrącę ;) (bodajże 5-MeO-DMT)
Ja zwyczajowo - długopis/rurka/banknot, dzielę czym popadnie i na czym popadnie - jakoś nie rytualizuję wciągania ;)
"Uwolnijmy się od przeszłości tak szybko, jak to możliwe.
Resztę życia spędzimy bowiem w przyszłości."

http://forum-dopalacze.com/zakon-jedyne ... -t909.html - kolekcjonowałeś?! Napisz coś ciekawego %-)
"Kaleidoscopic colours
Psychotropic sounds
Geometric hallucinations
The answer will be found!"
Cichy Bob

ÜberMOD

Wyniki: 1
gg: na życzenie
Punkty reputacji: 143

Postprzez Juma 03 cze 2010, 16:19

Ja mam swoją ulubioną rureczkę plastikową (nie wiem skąd się wzięła, ale zawsze używam tej samej), nieduże lusterko bez ramek (co prawda dopiero od niedawna, ale sprawdza się dobrze) i scyzoryk ;] Zestaw 'mały ćpun' ;>
Narrenturm
Juma

gg: 6143254
Punkty reputacji: -1

Postprzez JackHerrer 03 cze 2010, 18:02

do kresek, uzywam opakowania, a do transportu banknot o jak najwiekszym nominale Obrazek
JackHerrer

Postprzez Janecki 16 lip 2010, 21:45

no tak to się jakoś utarło że im większy nominał tym lepiej ;] ale jak nie ma stówki to dyszka też się nada :D dobrze też przyatakować małe co nieco zwykłą szklaną lufą ...
Janecki

Postprzez unforg1vable 17 lip 2010, 11:44

Świeżutka dwudziestka wyciągnięta z bankomatu :)
unforg1vable

Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl

Powrót do Akcesoria

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości