Co lejesz do bonga?
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Co lejesz do bonga?
Identyczne bonio na lód ma szparagi- kupiliśmy w lubelskich dopalaczach w trakcie wakacji 

"Wszystko jest truciznÄ… i nic nie jest truciznÄ…, dawka stanowi truciznÄ™.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka

Co leję... Woda cytrynowa/soczek, z braku laku zdarza się i zwykła woda 

"Uwolnijmy się od przeszłości tak szybko, jak to możliwe.
Resztę życia spędzimy bowiem w przyszłości."
http://forum-dopalacze.com/zakon-jedyne ... -t909.html - kolekcjonowałeś?! Napisz coś ciekawego
"Kaleidoscopic colours
Psychotropic sounds
Geometric hallucinations
The answer will be found!"
Resztę życia spędzimy bowiem w przyszłości."
http://forum-dopalacze.com/zakon-jedyne ... -t909.html - kolekcjonowałeś?! Napisz coś ciekawego
"Kaleidoscopic colours
Psychotropic sounds
Geometric hallucinations
The answer will be found!"
-

Cichy Bob 
- Wyniki: 1
- gg: na życzenie
- Punkty reputacji: 143

Głównie woda, czasami jakiś żywiec cytrynowy czy truskawkowy ; )
- gidek
- gg: 1813504
- Punkty reputacji: 12

Znajoma (ja nie próbowałem jeszcze) leje winka po 3,50
Podobno przy smakach delikatnych (gruszka itp) jest bardzo przyjemnie i nawet lekko euforyzuje, ale to pewnie placebo efekt.
Podobno przy smakach delikatnych (gruszka itp) jest bardzo przyjemnie i nawet lekko euforyzuje, ale to pewnie placebo efekt."Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."
W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron
"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron
-

A.K. 
- gg: *******
- Punkty reputacji: 192

jest taki soczek zageszczony .. taki bardzo slodki co trzeba go z woda mieszac.. wiec mozna zrobic 50/50 ze spirytusem.. wtedy dobrze klepie.. nie wiem jak to sie dzieje ale jak zbakalismy piatke MJ we dwoch z bonia to czulem sie lekko nejbany. Proponowalbym do tego wrzucic troche lodu.. jak macie malutkie bongo to pokruszcie sobie lod w scierce jakims tluczkiem do miesa czy czyms i bedzie git. moze ktos powie ze to bedzie hujowe.. ale zapewnia ze wodka nie smierdi i fazka jest ciekawsza.. moze tu w gre wchodza opary. Nie wiem jak jest z dopalaczami ale ziolko dawalo rady.
- freebike3
- Punkty reputacji: 0

hmm ... szkoda że nie wypiliście później tego drina ze środka 

- MisterFister
tylko i wyłącznie mleko! nigdy nie osiągnąłem tak fajnego, gęstego, białego dymu na wodzie jak na mleczku
na winie smak też jest całkiem spoko, czuć alko
ale dymek już niestety nie taki 
na winie smak też jest całkiem spoko, czuć alko
ale dymek już niestety nie taki 
-

wieczko - Posty: 16

wieczko napisał(a):tylko i wyłącznie mleko! nigdy nie osiągnąłem tak fajnego, gęstego, białego dymu na wodzie jak na mleczku
Mleko zawiera tluszcz. Wiekszosc kanabinoidow rozpuszcza sie w tluszczu = marnowanie substancji aktywnej.
- Matt
na szczęście jest na rynku mleko 0% 

-

wieczko - Posty: 16

A ja teraz jak z bongosa jade to wrzucam zkruszony grubo lód - dym się szybko chłodzi i to takie klimatyczne jak wrzucam lód w barwach rasta (dolewam syropów o różnych smakach). Mała rzecz a cieszy i to bardzo, każdemu polecam, tak dla zabawy 

"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."
-

A.K. 
- gg: *******
- Punkty reputacji: 192

ja przeważnie oranżade
a jak nie ma to i woda też dobra
podoba mi się najbardziej jednak oranżada bo fajne bąbelki lecą 
a jak nie ma to i woda też dobra
podoba mi się najbardziej jednak oranżada bo fajne bąbelki lecą 
Niech nam pozwolą nadal świecić, jak te gwiazdy.
-

serenek - Posty: 40
- Punkty reputacji: 2

Runner napisał(a):THC rozpuszcza się w tłuszczach. A mleko można wypic z bonga, działanie spoko, ale zapach kiepa ! ! ! Także jak ktoś chce pic to nie wąchac i na jeden łyk najlepiej! Pozdro
Wczoraj spróbowałem z mlekiem i na koniec postanowiłem je wypić... W smaku nie było takie złe, zapach na szczęście też nie wiele różnił się od tego w pokoju, także problemów zbyt wielkich nie było

Muza na fazkÄ™?
Riverside, Lunatic Soul, Dream Theater, Tool, KoRn, Massive Attack, Placebo, etc...
Riverside, Lunatic Soul, Dream Theater, Tool, KoRn, Massive Attack, Placebo, etc...

-

grungeboy666 - Posty: 113
- gg: dla zaufanych
- Punkty reputacji: 46

ja preferuje piwo albo jakiÅ› mocny alkohol daje fajny aromat
Edit by A.K. : Alkohol, alkohol, alkohol! Nie alkoCHol
Edit by A.K. : Alkohol, alkohol, alkohol! Nie alkoCHol

- sebastian43210
- Punkty reputacji: -37

Rzadko palę z bonga, ale jak już to leję wodę mineralną.
Alprazolam, Clonazepam, Clorazepate, Diazepam, Midazolam, Opium, Poppy tea, Codeine, Dextrometorphan, Benzydamine, Methcathinone, Mephedrone, Butylone, 4-Acetoxy-DIPT, 2C-E, Baclofen, Moclobemide, Promethazine, Hydroxyzine, Haloperidol, Ziprasidone, Herbal blends, Yerba mate, Zolpidem, Zopiclone
"Acodinu nie ćpam żeby się naćpać" - tekst Matta do mnie na GG
-

BabyShambles - Posty: 57
- gg: 11673254
- Punkty reputacji: 37

Mam przykra wiadomosc dla hajtow, ktorzy leja wodke, wino, piwo i co tam jeszcze do bonga palac MJ. THC rozpuszcza sie w alkoholu. Przykro mi, ze tym postem zniszcze potezne placebo niektorych uzytkownikow, ktorzy mysla, ze ziolko jest mocniejsze skoro "miesza" sie je z alkoholem w ten sposob. Jestescie po prostu pijani od oparow alkoholu. Bless !
Dawny nick - a793
- eXe
- Punkty reputacji: 8

• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

Nowości