Co lejesz do bonga?

Re: Co lejesz do bonga?

Postprzez HihU 21 gru 2009, 02:13

Identyczne bonio na lód ma szparagi- kupiliśmy w lubelskich dopalaczach w trakcie wakacji ;)
"Wszystko jest truciznÄ… i nic nie jest truciznÄ…, dawka stanowi truciznÄ™.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
HihU

Administrator

Wyniki: 5
gg: na życzenie
Punkty reputacji: 7

google adsense
Google

Postprzez Cichy Bob 21 gru 2009, 22:52

Co leję... Woda cytrynowa/soczek, z braku laku zdarza się i zwykła woda ;)
"Uwolnijmy się od przeszłości tak szybko, jak to możliwe.
Resztę życia spędzimy bowiem w przyszłości."

http://forum-dopalacze.com/zakon-jedyne ... -t909.html - kolekcjonowałeś?! Napisz coś ciekawego %-)
"Kaleidoscopic colours
Psychotropic sounds
Geometric hallucinations
The answer will be found!"
Cichy Bob

ÜberMOD

Wyniki: 1
gg: na życzenie
Punkty reputacji: 143

Postprzez gidek 23 gru 2009, 12:08

Głównie woda, czasami jakiś żywiec cytrynowy czy truskawkowy ; )
gidek

gg: 1813504
Punkty reputacji: 12

Postprzez A.K. 25 gru 2009, 19:05

Znajoma (ja nie próbowałem jeszcze) leje winka po 3,50 :D Podobno przy smakach delikatnych (gruszka itp) jest bardzo przyjemnie i nawet lekko euforyzuje, ale to pewnie placebo efekt.
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez freebike3 28 gru 2009, 22:26

jest taki soczek zageszczony .. taki bardzo slodki co trzeba go z woda mieszac.. wiec mozna zrobic 50/50 ze spirytusem.. wtedy dobrze klepie.. nie wiem jak to sie dzieje ale jak zbakalismy piatke MJ we dwoch z bonia to czulem sie lekko nejbany. Proponowalbym do tego wrzucic troche lodu.. jak macie malutkie bongo to pokruszcie sobie lod w scierce jakims tluczkiem do miesa czy czyms i bedzie git. moze ktos powie ze to bedzie hujowe.. ale zapewnia ze wodka nie smierdi i fazka jest ciekawsza.. moze tu w gre wchodza opary. Nie wiem jak jest z dopalaczami ale ziolko dawalo rady.
freebike3

Punkty reputacji: 0

Postprzez MisterFister 03 lut 2010, 20:57

hmm ... szkoda że nie wypiliście później tego drina ze środka ;)
MisterFister

Postprzez wieczko 23 lut 2010, 21:15

tylko i wyłącznie mleko! nigdy nie osiągnąłem tak fajnego, gęstego, białego dymu na wodzie jak na mleczku :brawo:
na winie smak też jest całkiem spoko, czuć alko :) ale dymek już niestety nie taki :(
wieczko

Postprzez Matt 23 lut 2010, 21:16

wieczko napisał(a):tylko i wyłącznie mleko! nigdy nie osiągnąłem tak fajnego, gęstego, białego dymu na wodzie jak na mleczku

Mleko zawiera tluszcz. Wiekszosc kanabinoidow rozpuszcza sie w tluszczu = marnowanie substancji aktywnej.
Matt

Postprzez wieczko 23 lut 2010, 21:24

na szczęście jest na rynku mleko 0% %-)
wieczko

Postprzez A.K. 24 lut 2010, 17:19

A ja teraz jak z bongosa jade to wrzucam zkruszony grubo lód - dym się szybko chłodzi i to takie klimatyczne jak wrzucam lód w barwach rasta (dolewam syropów o różnych smakach). Mała rzecz a cieszy i to bardzo, każdemu polecam, tak dla zabawy :D
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez serenek 03 mar 2010, 12:28

ja przeważnie oranżade :D a jak nie ma to i woda też dobra :D podoba mi się najbardziej jednak oranżada bo fajne bąbelki lecą :D
Niech nam pozwolą nadal świecić, jak te gwiazdy.
serenek

Punkty reputacji: 2

Postprzez grungeboy666 13 mar 2010, 12:24

Runner napisał(a):THC rozpuszcza się w tłuszczach. A mleko można wypic z bonga, działanie spoko, ale zapach kiepa ! ! ! Także jak ktoś chce pic to nie wąchac i na jeden łyk najlepiej! Pozdro

Wczoraj spróbowałem z mlekiem i na koniec postanowiłem je wypić... W smaku nie było takie złe, zapach na szczęście też nie wiele różnił się od tego w pokoju, także problemów zbyt wielkich nie było :D
Muza na fazkÄ™?
Riverside, Lunatic Soul, Dream Theater, Tool, KoRn, Massive Attack, Placebo, etc... :D
grungeboy666

gg: dla zaufanych
Punkty reputacji: 46

Postprzez sebastian43210 09 kwi 2010, 10:15

ja preferuje piwo albo jakiÅ› mocny alkohol daje fajny aromat

Edit by A.K. : Alkohol, alkohol, alkohol! Nie alkoCHol :(
sebastian43210

Punkty reputacji: -37

Postprzez BabyShambles 08 maja 2010, 13:09

Rzadko palę z bonga, ale jak już to leję wodę mineralną.
Alprazolam, Clonazepam, Clorazepate, Diazepam, Midazolam, Opium, Poppy tea, Codeine, Dextrometorphan, Benzydamine, Methcathinone, Mephedrone, Butylone, 4-Acetoxy-DIPT, 2C-E, Baclofen, Moclobemide, Promethazine, Hydroxyzine, Haloperidol, Ziprasidone, Herbal blends, Yerba mate, Zolpidem, Zopiclone

"Acodinu nie ćpam żeby się naćpać" - tekst Matta do mnie na GG
BabyShambles

gg: 11673254
Punkty reputacji: 37

Postprzez eXe 13 lip 2010, 13:46

Mam przykra wiadomosc dla hajtow, ktorzy leja wodke, wino, piwo i co tam jeszcze do bonga palac MJ. THC rozpuszcza sie w alkoholu. Przykro mi, ze tym postem zniszcze potezne placebo niektorych uzytkownikow, ktorzy mysla, ze ziolko jest mocniejsze skoro "miesza" sie je z alkoholem w ten sposob. Jestescie po prostu pijani od oparow alkoholu. Bless !
Dawny nick - a793
eXe

Punkty reputacji: 8

Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Fajka wodna/shisha

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości