Mixy mieszanek ;)

Łączenie mieszanek i innych produktów. Jeśli nie wiesz czy dane Dopalacze można kolekcjonować razem, to pytaj na tym forum.

Re: Mixy mieszanek ;)

Postprzez grungeboy666 27 lut 2010, 18:43

nowak188 napisał(a):ktoś próbował łączyć Taifuna z N.O ?

Próbowane... Porobiło ładnie, ale było doprawione DXM więc temu działało znacznie dłużej...
Ale miks dobry... ;)
Muza na fazkę?
Riverside, Lunatic Soul, Dream Theater, Tool, KoRn, Massive Attack, Placebo, etc... :D
grungeboy666

gg: dla zaufanych
Punkty reputacji: 46

google adsense
Google

Postprzez flower_power 28 lut 2010, 03:23

sensimilla + smart shiva + natures organic, w blancie

Mnie to osobiście rozkurwia. Ostatnio taki miksik paliliśmy z kumplem w klubie, normalnie przy stoliku, po czym miałem chyba dwugodzinną wkrętę na taniec. Super sprawa.
Nielegalność marihuany jest czymś oburzającym, gdyż stoi na przeszkodzie pełnego wykorzystania substancji pomagającej w osiągnięciu spokoju, wewnętrznego ładu, zwiększenia wrażliwości oraz poczucia wspólnoty, tak bardzo potrzebnych w świecie, który staje się z każdym dniem coraz bardziej szalony i niebezpieczny
-Carl Sagan
flower_power

Punkty reputacji: 30

Postprzez Cichy Bob 01 mar 2010, 20:54

Witam, powtórzę pytanie nowak'a - jak jest z miksem TaiFun'a z N.O.? Interesują mnie proporcje oraz uzyskane efekty - poszukuję najlepszego miksu który to mam zamiar przypalać w następnych dniach ;)

Zastanawiam się także nad kupnem 2g TaiFun'a i 3g Magic Dragona - ~140zł za 5g dobrej, euforycznej i, co najważniejsze, pewnej mieszanki. Ktoś mnie odwiedzie od tego pomysłu i wskaże lepszy miks?
Zależy mi na radosnej, euforycznej fazie - może być równie chilloutowa co energetyzująca. Co najważniejsze - wymagany czas działania to conajmniej 1h peaku. Przydałoby się także podanie ilości wystarczającej do wprowadzenia w "odpowiedni stan"

Polecę chyba najpopularniejsze miksy:
1) 0,4g N.O. verycherry + 1g Magic Dragon - długa, wesoła i pozytywna faza, pozostawia zamułkę. Dopalaliśmy do końca materiału, więc nie wiem jak wygląda kwestia ilości ;)
2) 0,4g N.O. verycherry + 1g Mean Green - peak trwa około godziny, totalnie psychodeliczna (jak na palenie) faza, później powolne schodzenie z wciąż pozytywnym nastrojem. Wystarczyły nam 3 lufki na 2 osobę, czyli 1,5 na osobę.
"Uwolnijmy się od przeszłości tak szybko, jak to możliwe.
Resztę życia spędzimy bowiem w przyszłości."

http://forum-dopalacze.com/zakon-jedyne ... -t909.html - kolekcjonowałeś?! Napisz coś ciekawego %-)
"Kaleidoscopic colours
Psychotropic sounds
Geometric hallucinations
The answer will be found!"
Cichy Bob

ÜberMOD

Wyniki: 1
gg: na życzenie
Punkty reputacji: 143

Postprzez Afro 01 mar 2010, 21:43

Ja polecam mixa 3 g MD orginal + 1,5 g NO truskawa :) dzisiaj zjarałem tego w sumie ostatnie 4 wbity jakie miałem, po pierwszych 2 poszedłem na spacer i się zgubiłem pod domem %-) a po dopaleniu kolejnych 2 przestałem ogarniać cokolwiek ;)
Obrazek
Afro

Punkty reputacji: 13

Postprzez A.K. 01 mar 2010, 21:44

Taifun+MD original to najmocniejszy pod względem wywoływanej śmiechawy miks... 30-40 minut brechy ze wszystkiego co zobaczymy, a jak palimy w towarzystwie, polecam wkręcić sobie że bierzecie udział w programie Maraton Uśmiechu i zacznijcie (spróbujcie) opowiadac kawały... efekt ko[s]miczny. Polecam po połówce obu mieszanek - 3 osoby się fajnie zrobią, a jak 2 to... wycieczka na marsa ;) Odpowednio proporcje dla większej liczby kolekcjonujących ;)

Taifun+NO to takie... nic jak dla mnie bo żadna z "mocy" obu mieszanek nie zostaje odpowiednia wcmocniona, ale jeśli chcesz takie 2-3 godzinki chaosu w głowie i rozkimn to dość fajne, np. na oglądanie filmu to polecam ;)
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez Lycha 26 mar 2010, 17:06

polecam mix taifunka jezyny(0.7g) + magic dragona mint (0.5g)
jest naprawde dobry :> milego kolekcjonowania
Lycha

Punkty reputacji: 0

Postprzez Wiorec 11 maja 2010, 00:41

N.O 400mg + Magic Dragon 0,5g + tytex = mnie osobiscie praktycznie nic ta mieszanka nie wziela a wraz z dwoma kumplami spalilem caly zestaw przez jeden wieczor ;/ ;/ Jeden kumpel mial troche smiechawe ale słabą a drugi i tutaj UWAGA... zasnał i sie porzygał ;x
Obrazek
Wiorec

gg: 765445
Punkty reputacji: 31

Postprzez Cichy Bob 27 maja 2010, 19:01

Mean Green robi mocno, w miksie z 0,7 taia i 1g Magic Dragona robi subtelniej lecz długo i wciąż mocno i pozytywnie jak na mieszanki :)

%-)
"Uwolnijmy się od przeszłości tak szybko, jak to możliwe.
Resztę życia spędzimy bowiem w przyszłości."

http://forum-dopalacze.com/zakon-jedyne ... -t909.html - kolekcjonowałeś?! Napisz coś ciekawego %-)
"Kaleidoscopic colours
Psychotropic sounds
Geometric hallucinations
The answer will be found!"
Cichy Bob

ÜberMOD

Wyniki: 1
gg: na życzenie
Punkty reputacji: 143

Postprzez zen 28 maja 2010, 15:53

Mój faworyt to :

1) Smart shiva 0,25 + MD 0,5 + Bobby 0,25 + Mad Dog 0,25 Przez 30min nie wiedziałem jak sie chodzi, otowrzyłem lodówkę i złapałem zawieche, stałem jakiś czas (nie jestem w stanie określić jaki) i gapiłem się w sumie nie wiem po co do lodówki nie mogąc pozbierać myśli do kupy

2) Shiva 0,25 + Bobby 0,25 + Mad Dog 0,25 + Moher 0,25 Mieszanka optymalna pod względem jakość/cena. Fazka intensywna i długa nasomiast na zejściu boli głowa od nadmiaru wrażeń :P
zen

Punkty reputacji: 37

Postprzez A.K. 28 maja 2010, 23:18

Dzisiejsze miks taifun blackberry+magic dragon niezwykle mocno zintensyfikował działanie pFPP, na prawdę mocno (dawka 25-30mg zadziała jake ze 35mg), no i przyjemnie ukrócił czas działa (potrafi pFPP zmęczyć psychicznie, a tak faza o jakieś 30-40 minut krótsza. Pooolecam ;)
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez regedit 07 lip 2010, 18:09

Dzisiaj na zakupach w kolekcjonerze wziąlem Hash i Konreta. Hash paliłem normalnie, w sensie odkroiłem odpowiedniej wielkości kawałek i wsadziłem do lufy. Po spaleniu ok 10 buchów miałem już niezły nieogar i przez przypadek gdzieś w pizdu mi poleciała kosteczka, to nabiłem czystego konkreta lufkę (swoją drogą źle się go zbija do kioskówki zwykłej, suchy bardzo), 3 buchy i odlot - zajebiste rozkminy z elemetami nieogaru i psychodeli. Paliłem prawie godzinę temu, ale dalej mnie trzyma, choć już nie tak mocno, rozkminy pozostały, nieogar mija ;)
Polecam palić hash na zmianę z konkretem, lub skruszyć i zmieszać w jedno.
Dla mnie: 10/10
"faszyści z UE, idąc zresztą dokładnie w ślady Hitlera, zamiast zezwolić na palenie marychy zakazują nikotyny"
Janusz Korwin-Mikke
regedit

Punkty reputacji: 5

Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl
Poprzednia strona

Powrót do Mixy