Wykrywalność

Jeżeli masz pytania, bądź wątpliwości i nie wiesz czy niektóre substancje są legalne to pytaj tutaj. Ekipa z forum dopalacze.com postara się wnikliwie zbadać sprawę.

Re: Wykrywalność

Postprzez majki 24 lut 2010, 16:43

mam takie pytanko moze sie ktos orientuje czy damiana albo skullcapa a albo wild opium jest wykrywane przez jakies narkotestery ??
majki

google adsense
Google

Postprzez A.K. 24 lut 2010, 17:20

Nie są bo ich składniki psychoaktywne nie należą do a) nielegalnych i b) występuja i tak w tak małych ilościach, że nawet ich wykrycie nie ma żadnego dla Ciebie znaczenia - są legalne i nikt nie zauważy, że jesteś pod ich działaniem. Więc w sumie nie wiem czego się bać...
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez majki 24 lut 2010, 17:23

no niby tak ale znam takiego goscia co jara tylko dopalacze i u niego po narkotescie dalo wynik pozytywny dlatego sie pytam ]:->
majki

Postprzez N_N 24 lut 2010, 18:45

W dopalaczach nie ma tylko damiany i czegoś tam jeszcze, jest jeszcze czynnik X. ;)
Nie przejmujcie się tym że moje posty zmieniają treść przez pewien czas od napisania, moje myśli powstają szybko ale wolno obrastają w słowa, możecie tylko odczekać te, powiedzmy żeby był zapas, 2 godziny.
N_N

Wyniki: 1
Punkty reputacji: -2

Postprzez A.K. 24 lut 2010, 20:29

majki napisał(a):no niby tak ale znam takiego goscia co jara tylko dopalacze i u niego po narkotescie dalo wynik pozytywny dlatego sie pytam ]:->

W pewnym temacie na fourm było już to poruszane... syntetyczne kannabinoidy mogą mieć podobne metabolity jak naturalne THC, podobnie sprawa ma się z innymi związkami (MDPV, beta-ketony, piperazyny), tak więc nawet jeśli brałeś coś czystego MOŻE, ale NIE MUSI wyjść wynik pozytywny. Niestety ale jak już wyjdzie, długo trzeba się tłumaczyć i walczyć o swoją rację... i nie jest powiedziane, że tą walkę wygrasz.
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."

W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron

"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
A.K.

ÜberMOD

gg: *******
Punkty reputacji: 192

Postprzez bolek_12535 24 lut 2010, 22:00

Ostatni raz gdy ktoś poprosił mnie o próbkę moczu na testowanie narkotyków, na następny dzień przyniosłem próbkę kału (a właściwie cały stolec) i rzuciłem szefowi do spraw rekrutacji/zatrudnienia/"headhunterowi" na biurko.

Wyniosła mnie ochrona i chcieli mi postawić sprawę, ale osobiście uważam wszelkie tego typu testy za urągające. Nie jestem niczyją własnością.
bolek_12535

ÜberMOD

gg: tajny/poufny
Punkty reputacji: 7

Postprzez sebastian43210 09 kwi 2010, 10:28

mojego kolege zatrzymała policja po dopalaczach i na testerze miał wynik pozytywny.no itrzeba było sie pożegnać z prawkiem
sebastian43210

Punkty reputacji: -37

Postprzez sipak00 09 kwi 2010, 10:55

Nie wydaje mi się ze miał wynik pozytywny (na substancje zakazane). Prawo mówi że karane jest prowadzenie pojazdów mechanicznych będąc pod wpływem środków odurzających albo środka działającego podobnie. I to dotyczy się np. dopalaczy
sipak00

Punkty reputacji: 0

Postprzez oks 18 kwi 2010, 17:13

mialem ostatnio na trasie kontrole na narko i nic nie wykrylo a jakies 15 minut wczesniej bylem bo paru dymach z bongosa
tylko stomil oks
oks

Punkty reputacji: -23

Postprzez gustaw345 18 kwi 2010, 19:11

gratuluje pomyslowosci ;/
gustaw345

Punkty reputacji: 1

Postprzez flower_power 19 kwi 2010, 00:33

bolek_12535 napisał(a):Ostatni raz gdy ktoś poprosił mnie o próbkę moczu na testowanie narkotyków, na następny dzień przyniosłem próbkę kału (a właściwie cały stolec) i rzuciłem szefowi do spraw rekrutacji/zatrudnienia/"headhunterowi" na biurko.

Wyniosła mnie ochrona i chcieli mi postawić sprawę, ale osobiście uważam wszelkie tego typu testy za urągające. Nie jestem niczyją własnością.

Przepraszam za offtop, ale to jest epickie!
Nielegalność marihuany jest czymś oburzającym, gdyż stoi na przeszkodzie pełnego wykorzystania substancji pomagającej w osiągnięciu spokoju, wewnętrznego ładu, zwiększenia wrażliwości oraz poczucia wspólnoty, tak bardzo potrzebnych w świecie, który staje się z każdym dniem coraz bardziej szalony i niebezpieczny
-Carl Sagan
flower_power

Punkty reputacji: 30

Postprzez gustaw345 19 kwi 2010, 00:38

o lol:D
gustaw345

Punkty reputacji: 1

Postprzez Lycha 09 cze 2010, 20:20

po dopalaczach wychodzi wynik pozytywny w tescie na mocz...palilem przez ok miesiac tylko dopki za zero mj kupilem test zrobilem i co?? thc :)
nie przekonalem sie dopoki sam nie sprawdzilem :)
Lycha

Punkty reputacji: 0

Postprzez rodney 10 cze 2010, 17:21

Może jeszcze ci ta ganja sprzed miesiąca wyszła jak dużo paliłeś to całkiem możliwe. Ale jeśli nie to chujnia straszna...
"Czuję się jakbym przyjął twarde dragi do bani, mam nuty jak na max w tym dywanie Alladyn" :)
rodney

Punkty reputacji: -4

Postprzez Radziecki_Reaktor 10 cze 2010, 17:29

Ktoś na [h] też coś pisał, że multitesty wykazują THC po dopach. Kicha.
Нет трахай только курий.
Radziecki_Reaktor

Punkty reputacji: 63

Dodaj do: Dodaj do Gadu-Gadu Dodaj do Grono.net Dodaj do Twitter Dodaj do Blip Dodaj do Flaker Dodaj do Pinger Wypowiedź dla Wykop Wypowiedź dla Facebook Wypowiedź dla Gwar Wypowiedź dla Delicious Wypowiedź dla Digg Wypowiedź dla Google Wypowiedź dla Reddit Wypowiedź dla YahooMyWeb śledzik Dodaj do Kciuk.pl Dodaj do Spinacz.pl Dodaj do Yam.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Aspekty Prawne