Wykrywalność
Re: Wykrywalność
mam takie pytanko moze sie ktos orientuje czy damiana albo skullcapa a albo wild opium jest wykrywane przez jakies narkotestery 

- majki
Nie są bo ich składniki psychoaktywne nie należą do a) nielegalnych i b) występuja i tak w tak małych ilościach, że nawet ich wykrycie nie ma żadnego dla Ciebie znaczenia - są legalne i nikt nie zauważy, że jesteś pod ich działaniem. Więc w sumie nie wiem czego się bać...
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."
W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron
"Jesteśmy filatelistami XXI wieku"
W klaserze miałem - mieszanki ziołowe, pixy na piperazynach i ketonach, dekstrometorfan, salvia divinorum, azotyn amylu, dimenhydrynat, amanita muscaria, zioła etnobotaniczne, marihuana, bromo-DragonFLY, mefedron, haszysz, 2C-C, 2C-E, LSA, pFPP, metedron, kodeina, 4-HO-MET, bufedron
-

A.K. 
- gg: *******
- Punkty reputacji: 192

no niby tak ale znam takiego goscia co jara tylko dopalacze i u niego po narkotescie dalo wynik pozytywny dlatego sie pytam ![diabel ]:->](http://forum-dopalacze.com/images/smilies/devil.gif)
![diabel ]:->](http://forum-dopalacze.com/images/smilies/devil.gif)
- majki
W dopalaczach nie ma tylko damiany i czegoś tam jeszcze, jest jeszcze czynnik X. 

Nie przejmujcie się tym że moje posty zmieniają treść przez pewien czas od napisania, moje myśli powstają szybko ale wolno obrastają w słowa, możecie tylko odczekać te, powiedzmy żeby był zapas, 2 godziny.
majki napisał(a):no niby tak ale znam takiego goscia co jara tylko dopalacze i u niego po narkotescie dalo wynik pozytywny dlatego sie pytam
W pewnym temacie na fourm było już to poruszane... syntetyczne kannabinoidy mogą mieć podobne metabolity jak naturalne THC, podobnie sprawa ma się z innymi związkami (MDPV, beta-ketony, piperazyny), tak więc nawet jeśli brałeś coś czystego MOŻE, ale NIE MUSI wyjść wynik pozytywny. Niestety ale jak już wyjdzie, długo trzeba się tłumaczyć i walczyć o swoją rację... i nie jest powiedziane, że tą walkę wygrasz.
"Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source."
-

A.K. 
- gg: *******
- Punkty reputacji: 192

Ostatni raz gdy ktoś poprosił mnie o próbkę moczu na testowanie narkotyków, na następny dzień przyniosłem próbkę kału (a właściwie cały stolec) i rzuciłem szefowi do spraw rekrutacji/zatrudnienia/"headhunterowi" na biurko.
Wyniosła mnie ochrona i chcieli mi postawić sprawę, ale osobiście uważam wszelkie tego typu testy za urągające. Nie jestem niczyją własnością.
Wyniosła mnie ochrona i chcieli mi postawić sprawę, ale osobiście uważam wszelkie tego typu testy za urągające. Nie jestem niczyją własnością.
-

bolek_12535 
- gg: tajny/poufny
- Punkty reputacji: 7

mojego kolege zatrzymała policja po dopalaczach i na testerze miał wynik pozytywny.no itrzeba było sie pożegnać z prawkiem
- sebastian43210
- Punkty reputacji: -37

Nie wydaje mi się ze miał wynik pozytywny (na substancje zakazane). Prawo mówi że karane jest prowadzenie pojazdów mechanicznych będąc pod wpływem środków odurzających albo środka działającego podobnie. I to dotyczy się np. dopalaczy
- sipak00
- Punkty reputacji: 0

mialem ostatnio na trasie kontrole na narko i nic nie wykrylo a jakies 15 minut wczesniej bylem bo paru dymach z bongosa
tylko stomil oks
-

oks - Posty: 34
- Punkty reputacji: -23

gratuluje pomyslowosci 

-

gustaw345 - Posty: 58
- Punkty reputacji: 1

bolek_12535 napisał(a):Ostatni raz gdy ktoś poprosił mnie o próbkę moczu na testowanie narkotyków, na następny dzień przyniosłem próbkę kału (a właściwie cały stolec) i rzuciłem szefowi do spraw rekrutacji/zatrudnienia/"headhunterowi" na biurko.
Przepraszam za offtop, ale to jest epickie!
Nielegalność marihuany jest czymś oburzającym, gdyż stoi na przeszkodzie pełnego wykorzystania substancji pomagającej w osiągnięciu spokoju, wewnętrznego ładu, zwiększenia wrażliwości oraz poczucia wspólnoty, tak bardzo potrzebnych w świecie, który staje się z każdym dniem coraz bardziej szalony i niebezpieczny
-Carl Sagan
-Carl Sagan
-

flower_power - Posty: 110
- Punkty reputacji: 30

po dopalaczach wychodzi wynik pozytywny w tescie na mocz...palilem przez ok miesiac tylko dopki za zero mj kupilem test zrobilem i co?? thc 
nie przekonalem sie dopoki sam nie sprawdzilem

nie przekonalem sie dopoki sam nie sprawdzilem

- Lycha
- Punkty reputacji: 0

Może jeszcze ci ta ganja sprzed miesiąca wyszła jak dużo paliłeś to całkiem możliwe. Ale jeśli nie to chujnia straszna...
"Czuję się jakbym przyjął twarde dragi do bani, mam nuty jak na max w tym dywanie Alladyn" 

- rodney
- Punkty reputacji: -4

Ktoś na [h] też coś pisał, że multitesty wykazują THC po dopach. Kicha.
Нет трахай только курий.
-

Radziecki_Reaktor - Posty: 83
- Punkty reputacji: 63